verplichte minimumzinnen drugs http://hollandpillen.com/ geneesmiddelen voor de behandeling van adhd
OVER ONS
CREATIEVE STUDIO MET GEVOEL VOOR GELUID

iam studios is gespecialiseerd in de opname van voice-overs, dubbing & lokalisatie, geluidsnabewerking, sound design en muziek compositie. We beschikken over twee top-notch Avid Pro Tools geluidsstudio’s waarin we de afgelopen zestien jaar aan ontelbare nationale en internationale producties hebben gewerkt. 

 

We zijn gepassioneerd over ons vak: wij werken, als het nodig is, tot diep in de nacht aan het precies goed krijgen van dat ene geluidseffectje in een commercial, de (surround) mix van een film, de leadermuziek van een tv programma of de opname van tientallen stemacteurs voor een tekenfilmserie of game. Als het geluid nodig heeft: wij maken het.

 

Onze studio’s zijn voorzien van alle apparatuur en faciliteiten die je mag verwachten van een wereldklasse geluidsstudio. We kunnen er websites over volschrijven. Maar dat doen we niet. Want onze barista koffie (mét koekje) is véél interessanter dan een verhandeling over de geweldige collectie microfoons en pre-amps die we bezitten.

 

We werken met een klein vast team en een ‘handpicked’ team van freelance audio technici, producers, stemacteurs, regisseurs en vertalers. Uiteraard allemaal knettergoed in hun vak en stand-by om aan uw project te werken.

2

GELUIDSSTUDIO'S

1.738.919

MINUTEN OPGENOMEN

467

TEVREDEN KLANTEN

1049

LATTE MACCHIATO'S

team_image

Barnier Geerling

Oprichter en eigenaar. Allround medianerd, maar extra briljant met geluid. Spreekt in, regisseert, maakt prachtige sound designs en componeert het liefst 's nachts. Desondanks goed aanspreekbaar.

team_image

Léon de Kler

Sound designer en in house audiotechnicus. Creatief met geluid, maakt bijzonder goede hutspot en weet waar Abraham de mosterd haalt. Geen baard, wel hip.