verplichte minimumzinnen drugs http://hollandpillen.com/ geneesmiddelen voor de behandeling van adhd
voice-overs & dubbing
VOICE-OVERS & DUBBING

We nemen elke dag voice-overs en stemacteurs op. Soms slechts een paar A4tjes, soms wel 90.000 zinnen tegelijk. Voor radioreclames, TV commercials, bedrijfspresentaties, tekenfilms, voor games. Met de grootste aandacht voor kwaliteit én strakke deadlines.

 

We zijn gespecialiseerd in complexe game lokalisatie-projecten en worden enthousiast van dubbing en nasynchronisatie sessies met tientallen stemacteurs. Ons uitgebreide bestand met alleen de beste voice-overs en acteurs garandeert de juiste stem voor elke productie.

 

De spreekcellen van onze geluidsstudio’s hebben een geweldige akoestiek voor de opname van een voice-over. En van stemregie weten we alles. Waardoor elk project, klein of groot, altijd perfect klinkt.

GELUIDSNABEWERKING

Een Dolby Digital 5.1 surround mix, een TV mix die voldoet aan de EBU R128 norm, de montage van 20.000 IVR bestanden. Zegt u niks? Geeft niet, want wij weten er álles van.

 

Wij zijn experts in geluidsnabewerking en geluidsafwerking voor alle media en werken in twee volwaardige (dubbing)geluidsstudio’s, beiden voorzien van uitgebreide AVID Pro Tools hardware en software, Manley pre-amps en Neumann & Brauner microfoons.

 

We monteren en mixen voor radio en TV, internet en gameconsoles zoals PlayStation of Xbox. In stereo, of 5.1 surround. Als onderdeel van een totaalpakket aan diensten met bijvoorbeeld voice-over opnames en muziekcompositie. Of in samenwerking met externe creatieven.

SOUND DESIGN

De interface-geluiden van een elektrische auto. De geluidseffecten bij een ‘explanimation’. Of 80 sporen met gelaagd geluid om één enkele filmscène tot leven te wekken. Allemaal voorbeelden van sound design opdrachten waar we aan werkten.

 

Wij maken verfrissend sound design voor games, films, bedrijfspresentaties, radio en TV reclames en zelfs voor apparaten. En kunnen daarbij putten uit een extreem grote audiobibliotheek van meer dan 500.000 unieke geluiden en geluidseffecten. En als we het niet al hebben, maken we het gewoon zelf.

MUZIEK COMPOSITIE

Wij schrijven muziek voor commercials, games, televisieprogramma’s en films. Van een simpele gitaartrack tot een orkestrale filmscore.

 

We beschikken over een team met getalenteerde componisten die de sfeer van elke productie weten te vatten in muziek.

Hebben we je interesse gewekt?
Ben jij op zoek naar de perfecte voice-over of geluidsopname?
Een passend sound design voor een nieuwe radioreclame?
Of kunnen we je helpen bij de audio(na)bewerking voor een TV programma?